Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pašvaldība paaugstina atalgojumu profesionālās ievirzes izglītības iestāžu un bērnudārzu pedagogiem  (1) 

2016-09-23

Siguldas novada pašvaldība palielinājusi pedagogu atalgojumu Siguldas novada profesionālās ievirzes izglītības iestādēs – Mākslu skolā „Baltais Flīģelis” un Siguldas Sporta skolā, piešķirot šim mērķim papildus finansējumu no pašvaldības budžeta 18 776 eiro apmērā. Tāpat no 1.septembra pašvaldība paaugstinājusi pedagogu atalgojumu visās novada pirmsskolas izglītības iestādēs.

Lai nodrošinātu vienādu darba samaksu Siguldas novada pedagogiem, neatkarīgi no tā, vai viņi strādā vispārizglītojošajā vai profesionālās ievirzes izglītības iestādē, pašvaldība no 1.septembra profesionālās ievirzes izglītības iestāžu pedagogiem noteikusi atalgojumu 476 eiro mēnesī par darba slodzi 21 stunda nedēļā (līdz šim 420 eiro), kas atbilst 680 eiro mēneša algas likmei par darba slodzi 30 stundas nedēļā, kā tas ir vispārizglītojošajās skolās. Šādu atalgojuma līmeni pašvaldība par saviem līdzekļiem nodrošinās līdz nākamā gada 1.janvārim, kad stāsies spēkā Ministru kabineta noteikumi par profesionālās izglītības pedagogu algas pielīdzināšanu vispārējās izglītības pedagogu algu līmenim, paredzot tam Valsts budžeta finansējumu.

Tāpat no 1.septembra palielināta Siguldas novada pirmsskolas izglītības iestāžu skolotāju mēneša darba algas likme līdz 680 eiro par darba slodzi 40 stundas nedēļā, kas par 60 eiro pārsniedz valstī noteikto minimālo algas likmi bērnudārzu pedagogiem.


KOMENTĀRI