Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdien notiks izturības velosacensības „Red Bull Uzvaras Mežs”

2016-09-26

Svētdien, 2.oktobrī, jau otro gadu Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra teritorijā notiks izaicinošās izturības velosacensības „Red Bull Uzvaras Mežs”. Sacensību dalībnieki 10 stundu garumā pa meža takām, granti, dubļiem, peļķēm, tiltiņiem un kalniem centīsies pieveikt pēc iespējas vairāk apļus, apsteidzot pretiniekus.

Sacensību numura saņemšana Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā, Puķu ielā 4 norisināsies no plkst.7.00 līdz 8.15. Sacensību starts tiks dots plkst.8.30, finišs plānots plkst.18.30.

Dalība sacensībās ir bez maksas. Iepriekšēja reģistrēšanās sacensībām norisinās šeit. Sacensību dalībniekiem jābūt vismaz 18 gadus veciem. Sacensību nolikums pieejams šeit.

! Uzmanību! Pasākuma laikā no plkst.8.00 līdz plkst.20.00 satiksmei tiks slēgta Laurenču iela posmā no Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra virzienā uz Gauju līdz mājām „Strēlnieki”. Sacensību organizatori atvainojas par sagādātajām neērtībām!

Pagājušajā gadā džentlmeņu klasē sacensībās triumfēja Dmitrijs Sorokins, apsteidzot Ivo Irbi un Reini Avenu. Dāmu konkurencē trešā vieta tika dalīta dvīņumāsu Lienes Dzenes un Lindas Dzenes starpā. Sudraba medaļu ieguva Dace Raitgara, bet pārliecinošu uzvaru izcīnīja Līga Actiņa.