Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdien Siguldā pārbaudīs trauksmes sirēnu

2016-10-24

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informē, ka otrdien, 25.oktobrī, plkst.15.00 visā valstī tiks ieslēgtas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu to tehnisko gatavību un skaņas signāla dzirdamību. Siguldā trauksmes sirēna atrodas uz Bobsleja un kamaniņu trases jumta.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informē, ka šajā dienā iedzīvotājiem nav pamata uztraukties un turpmāka rīcība nav nepieciešama. Viesnīcu administrācijas darbinieki aicināti par gaidāmo pārbaudi informēt ārvalstu klientus, lai neradītu nepamatotu satraukumu.

Trauksmes sirēnas brīdina iedzīvotājus par ārkārtējām situācijām, notikušām dabas vai tehnogēnām katastrofām vai to draudiem. Sirēnas uzstādītas tā, lai raidītais skaņas signāls būtu dzirdams apmēram pusotra kilometra rādiusā. ​Ja iepriekš iedzīvotāji nav oficiāli brīdināti par sirēnu pārbaudi, izdzirdot sirēnas signālu, jāieslēdz radio vai televīzija, kur pārraidīs informāciju par iespējamo apdraudējumu un rekomendācijas par aizsardzības pasākumiem un rīcību katastrofu un avāriju gadījumos.