Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Opermūzikas svētku organizators saņem Dantes Aligjēri biedrības balvu

2016-12-01

Novembra beigās tika pasniegta Dantes Aligjēri biedrības Gada Lielā Balva, kuras viens no laureātiem bija arī Siguldas Opermūzikas svētku organizators Dainis Kalns.

Dantes Aligjēri biedrības Latvijā nodibinātā „Gada Lielā Balva” jau devīto reizi tika pasniegta personībām Latvijā un Itālijā, kuras devušas izcilu ieguldījumu Itālijas-Latvijas kultūras sakaru stiprināšanā.

 

 

Dantes Aligjēri biedrības Gada Lielās Balvas 2016 laureāti:

  • Mārtiņš Perts – pirmais Latvijas vēstnieks Itālijā no 1997. līdz 2002. gadam – par vēsturiski nozīmīgu ieguldījumu Latvijas-Itālijas sadarbības un kultūras attiecību stiprināšanā.
  • Dainis Kalns – Siguldas Opermūzikas svētku dibinātājs – par ievērojamu ieguldījumu Siguldas Opermūzikas svētku izveidošanā un rīkošanā, kā arī itāļu operas un izpildītāju popularizēšanu.
  • Maria Rita Lupi – itāļu valodas vieslektore LU – par izcilu itāļu valodas apmācību un popularizēšanu Latvijā, kā arī Itālijas-Latvijas kultūras sadarbības veicināšanu.
  • Sergejs Jēgers – kontrtenors – par izciliem sasniegumiem itāļu komponistu vokālo skaņdarbu izpildīšanā, kā arī Itālijas-Latvijas kultūras sadarbības veicināšanu.