Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Bērnudārza „Pasaciņa” trīs gadu jubilejas svinības

2017-01-13

12.un 13.janvārī bērnudārza „Pasaciņa” bērni un darbinieki svinēja bērnudārza trešo jubileju.

Bērnudārza jubilejā piedalījās Vinnijs Pūks un viņa draugs Sivēns, kuri ar bērniem gāja jautrās rotaļās – bērni bija aicināti ņemt līdzi uz svētkiem savas iemīļotās rotaļlietas, lai visi kopā varētu draudzīgi rotaļāties. Tāpat audzinātāju vadībā bērnudārza audzēkņi gatavoja gardumus, ar kuriem pacienāt savus vecākus.

Liels paldies bērnudārza vadītājai, draudzīgajam, radošajam kolektīvam, kā arī mazajiem ķipariem par kopā aizvadīto laiku.

Bērnudārzs „Pasaciņa” tika atklāts 2014.gada 13.janvārī, un tas bija otrais jaunuzceltais pašvaldības bērnudārzs trīs gadu laikā. Pērn janvārī tika atklāta bērnudārza „Pasaciņa” filiāle, Skolas ielā 5. Bērnudārzu „Pasaciņa” apmeklē vairāk nekā 230 novada bērni. Pirmsskolas izglītības iestāde strādā pēc divām licencētām programmām: vispārējās pirmsskolas izglītības programmas un speciālās pirmsskolas izglītības programmas izglītojamajiem ar garīgās veselības attīstības traucējumiem. 

Informāciju sagatavoja:
Bērnudārza „Pasaciņa” vadītājas vietniece izglītības jomā
I.Libere