Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Aizvadītas Siguldas novada skolu atklātās sacensības tautas bumbā

2017-01-15

12.janvārī Siguldas Sporta skolas zālē notika Siguldas novada skolu atklātās sacensības tautas bumbā. Piedalījās trīs meiteņu un četras zēnu komandas, kopumā 77 bērni.

Turnīrs tika izspēlēts pēc apļa sistēmas, tātad katra komanda izspēlēja ar katru. Spēles laiks – 2 x 5 minūtes. Profesionālu tiesāšanu nodrošināja Siguldas Sporta skolas Basketbola nodaļas trenere Agnija Labrence un līnijtiesneši Norberts un Roberts no Siguldas pilsētas vidusskolas, Hugo un Daniels no Siguldas 1.pamatskolas.

Spraigas cīņas izvērtās starp Siguldas 1.pamatskolas un Siguldas pilsētas vidusskolas meiteņu un, īpaši, zēnu komandām. Lai zēnu konkurencē noskaidrotu pirmās vietas ieguvēju, tika izspēlēta finālspēle trīs minūšu garumā, kas beidzās neizšķirti 5:5. Tad tika izspēlētas vēl divas spēles pa trīs minūtēm, kas tāpat beidzās neizšķirti, un tikai ceturtajā spēlē, kuras laiks tika saīsināts līdz divām minūtēm, uzvarēja Siguldas 1.pamatskolas komanda.

Apbalvoti tika arī labākie spēlētāji no katras komandas. Garkalnes Mākslas un vispārizglītojošā vidusskolas komandā – Kārlis Palms, Siguldas pilsētas vidusskolas komandās – Rūdolfs Lasmanis, Elīna Boldāne, Siguldas 1.pamatskolas komandās – Mareks Mazurs un Rūta Meistere, Laurenču sākumskolas komandās – Gustavs Auziņš un Laura Ciagune.

Meiteņu komandām: pirmā vieta - Siguldas 1.pamatskola, otrā vieta – Siguldas pilsētas vidusskola, trešā vieta – Laurenču sākumskola.

Zēnu komandām: pirmā vieta - Siguldas 1.pamatskola, otrā vieta – Siguldas pilsētas vidusskola, trešā vieta – Garkalnes Mākslas un vispārizglītojošā vidusskola, ceturtā vieta – Laurenču sākumskola.

Divas labākās zēnu un meiteņu komandas pārstāvēs Siguldas novadu Vidzemes reģiona „Gauja” skolu sacensībās, kur cīnīsies par iespēju spēlēt Latvijas skolu spartakiādes finālsacensībās 2.martā Dobelē.

Nākamās skolu sacensības – Siguldas novada skolu sacensības un Latvijas skolu Ziemas čempionāts distanču slēpošanā – notiks 27.janvārī Fischer slēpošanas centrā.