Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Notiks Sirsnības svētki un Valentīndienas balle

2017-01-17

Sestdien, 11.februārī, no plkst.11.00 Siguldas pagasta Kultūras namā notiks Sirsnības svētki „Ļauj man tevi sasildīt!” ar atrakcijām, radošajām darbnīcām, Siguldas novada uzņēmēju piedalīšanos, bērnu un amatiermākslas kolektīvu koncertiem. Vakara noslēgumā – Valentīndienas balle.

No plkst.11.00 līdz 15.30, lai veicinātu Siguldas novada uzņēmēju atpazīstamību un ļautu labāk iepazīt pašiem savus uzņēmējus, notiks Siguldas novada uzņēmēju tirdziņš un radošās darbnīcas. Bērnu pasākumu aģentūra „Flamingos” piedāvās sejiņu apgleznošanu, Amanda Freiberga – pop-kūciņu radošo darbnīcu, zemnieku saimniecība „Liepuziedi” – sveču liešanas darbnīcu un bišu produktu tirdzniecību, Kristaps Auzenbergs – karikatūru zīmēšanu, biedrība „Cerību Spārni” – apsveikumu kartiņu darbnīcu un „Pogotavas” radītos rokdarbus, SIA „Furšets” – ķirbju pankūkas un pupiņu zupu. Būs iespēja vizināties kamanās vai zirga mugurā, iegūt momentfoto, piedalīties bērnu centra „Kā mājās” organizētajās rotaļās, nosūtīt Valentīndienas pastkarti, kā arī iegadāties SIA „Anatols”, IK „Tillīte”, Līgas Apines, IK „Creamon 6”, siera meistares Sandras Cines un citu vietējo uzņēmēju produkciju.

No plkst.11.00 līdz 12.00 spēles, rotaļas un aktivitātes bērniem kopā ar bērnu pasākumu aģentūru „Flamingos”. Būs iespēja iziet šķēršļu joslu, piedalīties dažādās aktivitātēs, spēlēt boulingu, kā arī kopā ar Minjoniem nofotografēties foto stūrīti.

Plkst.12.00 bērnu koncerts, kurā ar dziesmām un dejām priecēs pirmskolas izglītības iestādes „Saulīte” audzēkņi, deju kolektīva „Purenīte” dalībnieki un bērnu vokālais ansamblis „Zibsnis”.

Plkst.15.00 sāksies Siguldas pagasta Kultūras nama amatiermākslas kolektīvu koncerts. Piedalās jauniešu deju kolektīvs „Vizbulīte”, senioru deju kopa „Preilene”, pūtēju orķestris un pūtēju ansamblis „Sigulda”, jauktais koris „Sigulda” un tautas lietišķās mākslas studijas „Vīgrieze” dalībnieces.

Ieeja – bez maksas. Dalības maksa radošajās darbnīcās – līdz 3 eiro.

Plkst.22.00 – Valentīndienas balle. Piedalās grupas „Laika upe”, „Vēja Radītie”, „Laikā pirms” un DJ Fox. Fotostūrītis, spēles, balvas un atrakcijas kopā ar improvizātoriem Krišjāni Berķi un Elīnu Geidu. Dresskods – sarkans! Galdiņu rezervācija līdz 9.februārim, zvanot uz tālruni 26112886. Ieejas maksa ar rezervāciju – 7 eiro, pasākuma dienā – 10 eiro.