Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Gaujas Nacionālā parka piedāvājumu popularizēs tūrisma izstādēs Vācijā

2017-02-21

Ar dalību divās tūrisma izstādēs gadatirgos Vācijā noslēgsies šī gada izstāžu sezona, kurā tiek pārstāvētas Gaujas Nacionālā parka (GNP) pašvaldības. Latvijas nacionālajā stendā tiek popularizēts GNP zīmols „Enter Gauja” un gastronomiskais tūrisma piedāvājums Rīgas Gaujas reģiona iegūtajam titulam Eiropas gastronomijas reģions 2017.gadā.

Izstāžu apmeklētāji varēs iepazīties ar gastronomiskā tūrisma piedāvājumu un reģiona konceptu “Ar dabu šķīvī”, kā arī apskatīt jau rudenī tapušo „Gardēžu ceļvedi” vācu valodā un „Gardēžu pasākumu kalendāru”.

Pirmā no tūrisma izstādēm „F.re.e. 2017” norisināsies no 22. līdz 26.martam Vācijas pilsētā Minhenē. Tajā tūrisma piedāvājumu prezentēs dalībnieki no vairāk kā 60 valstīm, pulcējot galvenokārt individuālos apmeklētājus.

Ar starptautisku tūrisma izstādi-gadatirgu Vācijas galvaspilsētā Berlīnē noslēgsies šī gada izstāžu sezona, kurā piedalās GNP pašvaldības. No 8. līdz 12.martam norisināsies starptautisks tūrisma gadatirgus „ITB 2017”, kurā piedalās pārstāvji no visas pasaules, pulcējot ap 60 000 individuālo apmeklētāju un 120 000 nozares pārstāvju.

GNP apmeklētāju statistikas dati apliecina, ka tūristi no Vācijas ir aktīvi Latvijas apceļotāji, kuri nereti pie mums viesojas atkārtoti un novērtē aktualitātes tūrisma piedāvājumā.

Jau iepriekš ziņots, ka 2017.gada tūrisma izstāžu sezona tika uzsākta ar dalību vienā no lielākajām tūrisma izstādēm Eiropā – starptautiskajā tūrisma gadatirgū „Vakantiebeurs” Utrehtā, Nīderlandē, kā arī tūrisma izstādēs Somijā, kaimiņvalstīs Lietuvā un Igaunijā, kā arī Rīgā izstādē „Balttour”.

GNP teritorijā esošās pašvaldības – Siguldas, Cēsu, Valmieras, Līgatnes, Amatas, Pārgaujas, Kocēnu, Priekuļu un Inčukalna – kopš 2012.gada īsteno stratēģiju GNP kā vienota tūrisma galamērķa veicināšanai.

Piedalīšanās tūrisma izstādēs un gadatirgos tiek organizēta sadarbībā ar LIAA un Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu.