Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas džudo pārstāvjiem bronza Latvijas meistarsacīkstēs

2017-03-21

Nedēļas nogalē, 18.martā Inčukalna novada sporta kompleksā notika Latvijas meistarsacīkstes U-14, U-16 vecuma grupās, kurās piedalījās sportisti no Latvijas kā arī džudisti no Igaunijas un Lietuvas. Kopumā Inčukalna tatami piedalījās rekordliels dalībnieku skaits – 310 sportisti, kas pārstāvēja 32 komandas no Latvijas un kaimiņvalstīm.

Siguldas džudo klubu pārstāvēja 8 sportisti. Jāteic, ka bijām plānojuši uz nedaudz labākiem rezultātiem, taču lielā spriedze un mandrāža pirms atbildīgajām sacensībām liedza dažiem sportistiem parādīt labāko sniegumu.U14 grupā ļoti labas cīņas aizvadīja Maksims Bulajevs, kurš meistarsacīkstēs startēja, kā jaunākais dalībnieks, kurš uzvarot divas cīņas un zaudējot divas ierindojās 7. vietā. U16 vecuma grupā labāko sniegumu parādīja Kristaps Pēkšens, kurš uz mājām aizveda bronzas godalgu kategorijā +81 kg.

Jau šo ceturtdien Džudo kluba sportists Renārs Hans, pateicoties Siguldas novada pašvaldības atbalstam, dosies uz Vāciju uz Masters Bremen turnīru U18 vecuma grupai, kur jau pieteikušies vairāk kā 1000 dalībnieki.

 

Foto: Anna Zeļonija