Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svinīgā pasākumā godinās konkursa „Siguldas novada Sporta laureāts 2016” nomināciju ieguvējus

2017-03-22

Piektdien, 24.martā, plkst.19.00 koncertzālē „Baltais Flīģelis” tiks pasniegtas balvas labākajiem Siguldas novada sportistiem, komandām, treneriem un atbalstītājiem.Pasākumu, kurā gaidīti visi sportistu līdzjutēji, vadīs „Sporta studijas” žurnālisti Dāvids Ernštreits, Armands Tripāns un Reinis Ošenieks, savukārt par pasākuma muzikālo noformējumu rūpēsies grupa „DaGamba”.

Svinīgajā pasākumā balvas 18 nominācijās saņems novada sportisti un sporta nozares pārstāvji, kas pārstāv augsto sasniegumu sportu, bērnu un jauniešu sportu, kā arī tautas sportu. Balvu ieguvējus katrā nominācijā noteica Siguldas novada iedzīvotāji un īpaši izveidota komisija, novērtējot kandidātu sasniegumus 2016.gadā.


Nominanti, kas izvirzīti balvu saņemšanai:
Augsto sasniegumu sporta kategorija

  • nominācijā „Gada sportiste” galvenajai balvai izvirzītas Lelde Gasūna, Lelde Priedulēna, Ulla Zirne un nominācijā „Gada treneris” izvirzīti viņu treneri;
  • nominācijā „Gada sportists” galvenajai balvai izvirzīti Martins Dukurs, Jānis Strenga, Tomass Dukurs un nominācijā „Gada treneris” izvirzīti viņu treneri.

Bērnu un jauniešu sporta kategorija

  • nominācijā „Gada jaunā sportiste” galvenajai balvai izvirzītas Kristīne Brunere, Liāna Lencēviča, Magda Cigle un nominācijā „Gada treneris” izvirzīti viņu treneri;
  • nominācijā „Gada jaunais sportists” galvenajai balvai izvirzīti Kristaps Kalniņš, Pauls Daugulis, Edgars Daugulis, Edgars Straumanis un nominācijā „Gada treneris” izvirzīti viņu treneri;
  • nominācijā „Gada komanda” izvirzītas Siguldas Sporta skolas U-20 vieglatlētikas stafetes komanda, Siguldas Sporta skolas U16 basketbola komanda un Siguldas Sporta skolas badmintona komanda dubultspēlē Teodors Kerimovs un Kristaps Jānis Gulbis, un nominācijā „Gada treneris” izvirzīti viņu treneri;
  • nominācijā „Gada skolotājs” izvirzīti Lelde Bērziņa, Sandra Ruša un Ivo Alksnis.

Tautas sporta kategorija

  • nominācijā „Gada sportiste” galvenajai balvai izvirzītas Laura Lapiņa, Irina Grīnberga un Sandra Harlinska;
  • nominācijā „Gada sportists” galvenajai balvai izvirzīti Kaspars Kārkliņš,Uldis Kļaviņš un Raivis Zīmelis;
  • nominācijā „Gada komanda” izvirzīta komanda „Skrien Sigulda”, Siguldas badmintona klubs/Siguldas Sporta skola un Siguldas šaha izlase.
  • nominācijā „Neatlaidība sportā” izvirzīts Ojārs Upens.

Iedzīvotāju balsojumā par populārāko sporta pasākumu lielāko balsu skaitu saņēmuši: Siguldas pusmaratons, Pavasara atklāšanas pārgājiens un Zelta rudens pārgājiens Siguldā,kā arī Pasaules kausa posms kamaniņu sportā. Savukārt balsojumā par populārāko sporta organizāciju lielāko balsu skaitu saņēmuši; „Siguldas Maratona klubs”, „Fit Nation Latvia” un „Move It, Sigulda”. Pasākumā par mūža ieguldījumu sportā balvu saņems distanču slēpotājs un orientierists Ilgonis Krūmiņš.