Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Peltēs top jauns stāvlaukums un gājēju celiņš  (4) 

2017-03-22

Zinātnes ielas pārbūves ietvaros Peltēs pie veikala „Mini Vesko” iedzīvotāju ērtībai tiks izbūvēts jauns auto stāvlaukums un gājēju celiņš iepretim veikala ieejai no Ābeļdārza puses.

Jau ziņots, ka 15.martā uzsākta Zinātnes ielas pārbūve, ko plānots pabeigt līdz šā gada rudenim. Ielas rekonstrukcijas laikā tiks veikta brauktuves seguma rekonstrukcija visā ielas garumā – jau demontēts vecais, kritiskā stāvoklī esošais asfaltsegums, tiks izveidota jauna ceļa pamatne un ieklāts asfaltsegums. Tāpat tiks veikti satiksmes organizācijas uzlabojumi – krustojumu un nobrauktuvju uz privātīpašumiem pārbūve. Zinātnes ielas krustojumā ar Institūta ielu paredzēts izbūvēt izgaismotu gājēju pāreju, savukārt nedaudz pirms krustojuma ar Institūta ielu tiks izbūvēta jauna sabiedriskā transporta pietura.

Ielas rekonstrukcija neskars jau izbūvēto apgaismoto gājēju ietvi gar Zinātnes ielu posmā no šosejas līdz Helmaņa ielai, savukārt jauna apgaismota gājēju ietve Zinātnes ielā tiks izbūvēta posmā no krustojuma ar Helmaņa ielu līdz darbnīcām.

Paralēli ar pašvaldības veikto Zinātnes ielas rekonstrukciju, VAS „Latvijas Valts ceļi” šogad veiks Vidzemes šosejas un Zinātnes ielas krustojuma pārbūvi, uzlabojot satiksmes drošību – tiks izveidotas jaunas gājēju pārejas un uzstādīti jauni luksofori.

Atgādinām, ka Zinātnes ielas rekonstrukcijas laikā plānoti satiksmes ierobežojumi – līdz augustam Zinātnes ielā būs vienvirziena satiksme – virzienā no autoceļa P8 uz Vidzemes šoseju. ​


KOMENTĀRI