Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma SIA „Jumis" skaidrojums par rēķiniem

2017-03-23

SIA  „Jumis" klientiem līdz šim ir nosūtījis avansa rēķinu par 2017.gada 1.pusgadā sniegtajiem pakalpojumiem, kurā iekļauts aprēķins par visu prognozējamo pakalpojumu apjomu no 2017.gada 1.janvāra līdz 30.jūnijam. Avansa rēķinā norādītais tarifs ir 11.07 EUR/m3, kas būs spēkā līdz 31.martam, savukārt no 1.aprīļa spēkā stāsies jaunais tarifs – 11.68 EUR/m3.

Izmaiņas tarifā ir veiktas ņemot vērā grozījumus Dabas resursu nodokļa likumā, jo no 2017.gada sākuma ir palielinātas izmaksas par sadzīves atkritumu noglabāšanu poligonā no 12 eiro līdz 25 eiro tonnā.

Saskaņā ar Saeimas pieņemtajiem grozījumiem Atkritumu apsaimniekošanas likumā, par periodu no 2017.gada 1.janvāra līdz 31.martam – pašvaldības pieņemtā lēmuma par sadzīves atkritumu apsaimniekošanas maksas noteikšanu spēkā stāšanās brīdim, tiks veikts tarifa starpības pārrēķins par laika periodu no 1.janvāra līdz 31.martam.

Minētā maksājuma starpība (tarifs 11.68-11.07= 0.61EUR/m3 bez PVN tiks reizināts ar izvesto atkritumu daudzumu laika periodā no 01.01-31.03.2017) tiks norādīta atsevišķā rēķinā, ko iedzīvotāji saņems 2017.gada aprīlī un to varēs samaksāt proporcionāli līdz 2017.gada 31.decembrim.

Plašāka informācija par maksājumu kārību pieejama SIA „Jumis” pa tālruni 26112288  vai rakstot e-pastu info@jumis.lv.