Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Lielajā talkā novadnieki sakopj publiskās teritorijas un stāda kokus

2017-04-22

Sestdien visā Latvijā norisinās Lielās talkas aktivitātes, arī Siguldas novadā norisinājās vairākas teritoriju sakopšanas vai labiekārtošanas talkas, kā arī tika iestādīti vairāk nekā 100 koki. Siguldas novada Lielās talkas organizatori informē, ka Siguldas novadā talcinieki savākuši ap 500 maisiem atkritumu.

Visas nedēļas garumā vairākās novada sakopšanas un labiekārtošanas talkās piedalījās novada izglītības iestāžu audzēkņi, piektdien Nacionālo bruņoto spēku Apvienotā štāba Mobilizācijas un rekrutēšanas pārvaldes pārstāvji sakopa 1.pasaules karā kritušo karavīru kapus Jūdažos.

Savukārt sestdien novadnieki talkoja vairās talkās Siguldā, Siguldas pagastā, Mores pagastā un Allažu pagastā. Siguldā tika sakopta teritorija pie Mākslu skolas, Livonijas ordeņa Siguldas pils teritorija, Jušu taka un Paparžu grava, savukārt pašvaldības darbinieki pie Siguldas Jaunās pils vārtiem pārstādīja ābeles, kas auga pils kompleksā, kurā šobrīd uzsākta rekonstrukcija.

Vērienīga talka norisinājās arī Turaidas muzejrezervātā, kur Dabas aizsardzības pārvaldes, Siguldas novada pašvaldības un Turaidas muzejrezervāta darbinieki attīrīja stāvo Turaidas pilskalna nogāzi, kā arī Gaujas senielejā pie Gūtmaņalas, kur kopā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas darbiniekiem tika iestādīti vairāk nekā 100 ozoli.

Tāpat Lielās talkas laikā sakopts Jūdažu pagasta centrs un pludmale, teritorija ap Allažu pagasta Tautas namu, Mores pagasta centrs, Vējupītes grava un teritorija gar „Kreiļu" ceļu. Liels talkotāju pulks pulcējās sociālā atbalsta centrā „Cerību māja” un Mores pagasta „Kalna Vaizuļos”, kā arī citviet.