Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Novada skolēni piedalās konkursā par Eiropas Savienību

2017-04-26

Siguldas novada konkurss „Es un ES” tika organizēts 9.klašu skolēniem ar mērķi padziļināt skolēnu zināšanas par Eiropas Savienību (ES), tās institūcijām un realizēto politiku.

Konkursa uzdevumi bija saitīti ar ES kā valstu savienību, tās ekonomisko un monetāro politiku, paplašināšanās iespējām. Tas veicināja izpratni par ES Parlamenta darbu un Latvijas deputātu sasniegumiem.

Konkursu vadīja žūrija – Siguldas Valsts ģimnāzijas 12.klašu erudītākie skolēni, olimpiāžu uzvarētāji.

Konkursā tika pārstāvētas četras novada skolas ar sešām komandām. Spraigā sacensībā 1.vietu ieguva komanda Allažu parlaments” no Allažu pamatskolas (gatavoja A.Jurgelāne), 2. vietu ieguva Fēniksi” no Siguldas 1.pamatskolas, bet par vienu punktu atpalika un 3. vietu ieguva Ausekļi” no Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.c klases. Atzinību saņēma Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.b, 9.a klašu komandas un  Siguldas pilsētas vidusskolas 9.b komanda.

 

Informāciju sagatavoja:
Sabiedrisko zinātņu  MA vadītāja A.Ūdre