Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Izstāde „100 rotas Siguldai un Latvijai”

2017-05-22

Ceturtdien, 25.maijā, plkst.18.00 „Baltu Rotas” veikalā – darbnīcā Siguldas pils kompleksā tiks atklāta izstāde „100 rotas Siguldai un Latvijai”. Izstādē būs apskatāmas ne tikai „Baltu Rotu” organizēto gredzenu un aproču darbnīcu laikā tapušie darbi un to darināšanas procesa fotofiksācija, bet arī stāsti par idejām, rotu darināšanu, iespaidiem un rezultātu.

Darbnīcās kopā ar meistaru tiks gatavoti ar seniem motīviem rotāti bronzas gredzeni un aproces, kopīgi veidojot izstādi, kas tiks atklāta Siguldas novada svētku laikā un būs skatāma līdz 22.jūnijam. Plašāka informācija par darbnīcu norisi pieejama – šeit.

„Baltu Rotas” ir pirms vairāk nekā 20 gadiem rotkaļu Initas un Vitauta Straupes Siguldā dibināts uzņēmums, kura radītās seno rotu kopijas, seno rotu motīvi mūsdienu veidolā un moderno rotu kolekcijas priecē valkātājus gan Latvijā, gan visā pasaulē.

„Baltu Rotas” dibinātājs Vitauts Straupe rotu izgatavošanas nodarbības vadījis gan Latvijā, gan ASV un Brazīlijā, un priecājas, ka šogad var šādu iespēju piedāvāt arī novadniekiem.

Projekts tiek realizēts ar Siguldas novada pašvaldības kultūras projektu finansēšanas konkursa atbalstu.