Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Notiks meistarklase jauniešiem „Prieks kļūdīties”

2017-06-21

​5.jūlijā plkst.16.00 Jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” jaunajās telpās Raiņa ielā 3 Siguldas novada jauniešu projekta „Domā domas domē” ietvaros notiks bezmaksas meistarklase „Prieks kļūdīties”, kuru vadīs  improvizators, pasākumu vadītājs, radio „SWH” ētera personība Valdis Sils un improvizators, pasākumu vadītājs Krišjānis Berķis. 

Dalībnieku skaits meistarklasē ir ierobežots, tāpēc interesenti aicināti pieteikties savlaicīgi – šeit. Meistarklases laikā būs iespēja apgūt prasmes, lai pieļautās kļūdas neaptur sasniegt izvirzītos mērķus. Tiks izmantota individuāla pieeja katram dalībniekam. Meistarklases tēmas:

 

  • Kā nebaidīties kļūdīties publiski, lai turpinātu ceļu uz sasniegumiem;
  • Metodes, kā reaģēt uz savām kļūdām, lai tās kļūtu par dāvanām;
  • Kā iemācīties uzticēties sev, lai sasniegtu nospraustos mērķus;

Projektu organizē Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” sadarbībā ar biedrību „Jaunatnes līderu koalīcija”. Projektu finansē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas „Erasmus+: Jaunatne darbībā” ietvaros.