Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Izglītības pārvalde izvietota pašvaldības administrācijas ēkā Pils ielā 16

2017-07-20
Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvalde kopš 20.jūlija izvietota Siguldas novada pašvaldības administrācijas ēkā Pils ielā 16. Jau ziņots, ka Siguldas novada pašvaldība šī gada rudenī Skolas ielā 3 atklās jaunu pirmsskolas izglītības iestādi „Tornīši”. Līdz šimēkā Skolas ielā 3 bija izvietotas četras bērnudārza „Pasaciņa”​ grupiņas, bet pēc šīs vasaras remontdarbiem daļā ēkas, tostarp telpās, kur līdz šim atradās Izglītības pārvalde, tiks atvērtas vēl divas jaunas grupiņas un turpmākajos gados tiks atvērtas vēl vairākas jaunas bērnudārza grupas. Darbu Skolas ielā 3 joprojām turpinās Siguldas novada bibliotēka un Siguldas novada Jaunrades centrs ar struktūrvienībām.

Iedzīvotāji iesniegumus un pieteikumus aicināti iesniegt Siguldas novada pašvaldības pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3 vai Siguldas novada pašvaldības administrācijā Pils ielā 16. Izglītības pārvaldes tālruņi un e-pasti  informācijai:

  • Maija Bruģe, Izglītības pārvaldes vadītāja, tālrunis 67970863, e-pasts maija.bruge@sigulda.lv;
  • Sandra Ķirule, Izglītības pārvaldes galvenā speciāliste izglītības jautājumos, tālrunis 67970932, e-pasts sandra.kirule@sigulda.lv;
  • Zane Nikāze, Izglītības pārvaldes galvenā speciāliste izglītības administrēšanas jautājumos, tālrunis 67970914, e-pasts zane.nikaze@sigulda.lv.

Atgādinām, ka Siguldā ir vairākas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes – bērnudārzs „Ābelīte”, „Ieviņa”, „Pasaciņa”, „Pīlādzītis” un „Saulīte”, kuras apmeklē vairāk nekā 1000 mazo novadnieku. Kopš 2011.gada pašvaldība mērķtiecīgi ir palielinājusi vietu skaitu pirmskolas izglītības iestādēs par vairāk nekā 450 vietām – ir paplašināts bērnudārzs „Pīlādzītis”, uzbūvēti divi jauni bērnudārzi – „Ieviņa” un „Pasaciņa”, izveidota bērnudārza „Pasaciņa” filiāle. Domājot par mazo siguldiešu ērtībām, katru gadu pašvaldības investīcijas tiek veiktas arī citu bērnudārzu ēku vai telpu rekonstrukcijā un teritoriju labiekārtošanā. Tāpat, izvērtējot pirmsskolas vecuma bērnu un skolēnu skaita dinamiku, jau ir izstrādāts skolu tīkla optimizācijas plāns, kas paredz jauna skolas korpusa būvniecību.

Siguldas novada pašvaldība ir viena no retajām pašvaldībām Pierīgā, kas novadnieku ģimenēm joprojām līdzfinansē aukļu pakalpojumu, tāpat pašvaldība ar līdzfinansējumu atbalsta ģimenes, kuru bērni apmeklē privātās pirmskolas izglītības iestādes.