Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ķirbju svētki bērnudārzā „Ieviņa”

2017-09-20

20.septembrī bērnudārza „Ieviņa” bērni pulcējās zālē, skatījās fotogrāfijas un atsauca atmiņā pavasara darbus ķirbju stādu audzēšanā. Kopā ar Zaļo rūķi pārrunāja audzēšanas pēctecību no sēklas līdz ražai. Īpašu priekšnesumu – dzejoli „Ķirbja vārda diena” bija sagatavojušas čaklākās ķirbju stādu audzētājas, “Dzērvenīšu” grupas meitenes.

Pēc izaudzēto ķirbju apskates sākās novākšanas darbi. Visas grupas ar ķerrām novāktos ķirbjus goda braucienā nogādāja bērnudārza iekšpagalmā.

Katrs ķirbis tika nosvērts un pierakstīts tā svars. Kopā tika novākti 16 ķirbji ar kopējo svaru 90,6 kilogrami. Lielākā ķirbja svars 19,2 kilogrami, kurš arī tika kronēts kā šī gada ķirbju karalis.

No pašaudzētajiem ķirbjiem bērnudārzā pagatavosim gardus un veselīgus ēdienus.

Informāciju sagatavoja:
Bērnudārza „Ieviņa” Ekoskolas koordinātore
Ilze Rence