Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

7.oktobrī Siguldas pilsētas kapos notiks svecīšu vakars

2017-09-21

Sestdien, 7.oktobrī, plkst.18.00 Siguldas pilsētas kapos notiks svecīšu vakars. Svinīgo brīdi vadīs Māra Kraukle. Iedzīvotāju ērtībām aicinām ņemt vērā satiksmes ierobežojumus, kas 7.oktobrī ieplānoti saistībā ar Siguldas pusmaratonu.

Tā kā 7.oktobrī notiks arī Siguldas pusmaratons, tie iedzīvotāji, kas dosies kapus sakopt pirms svecīšu vakara, aicināti izvēlēties šādu maršrutu: Dārza iela – Rotas iela – Atbrīvotāju iela (līdz galam) – Pūču iela – Kraukļalas iela – Miera iela. Iedzīvotāju ērtībām rekomendējam ieplānot Siguldas pilsētas kapu apmeklējumu līdz plkst.10.00 vai pēc plkst.13.00. Satiksmes organizācijas karte pieejama šeit.

8.oktobrī plkst.14.00 svecīšu vakars notiks Allažu pagasta kapos, kur svētbrīdi vadīs evaņģēliski luteriskās Siguldas Svētā Bērtuļa draudzes mācītājs Andris Grots un Siguldas Romas katoļu baznīcas prāvests Rihards Rasnacis. Savukārt Mores pagasta kapos svecīšu vakars notiks 14.oktobrī plkst.18.00.