Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Kultūras un mākslas telpā „Siguldas Tornis" skatāma trīsdaļīga izstāde

2017-10-17

Līdz 28.oktobrim Kultūras un mākslas telpā „Siguldas Tornis” skatāma trīsdaļīga izstāde, kurā aplūkojamas etnogrāfiskās kokles, inerces koka auto modeļi un informācija par pēdējo darbojošos zirgu tramvaju Eiropā – Baldones trulīti.

Ekspozīciju veidojusi Jaunrades skola sadarbībā ar Rīgas 28.vidusskolu un Baldones novada cilvēkiem, un tā būs saistoša gan lieliem, gan maziem apmeklētājiem.

Aplūkojamās etnogrāfiskās kokles gatavotas, kopīgi darbojoties dažādu tautību un atšķirīgu vecumu cilvēkiem. Tāpat interesanti būs „Ripo auto” inerces koka auto modeļu paraugi un apraksti. Savukārt īpaši saistoša ir ekspozīcijas daļa par Baldones trulīti – pēdējo darbojošos zirgu tramvaju Eiropā. Izstādē varēs izzināt tā vēsturi caur attēliem un aicinājumu apskatīt izgatavoto prototipu Baldonē pavasarī.

Ieeja – par ziedojumiem.