Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Turaidas muzejrezervāts

Turaidas muzejrezervāts

Adrese: Turaidas iela 10, Siguldas novads, Sigulda LV-2150

Tālrunis: 67971402 vai 67972376

E-pasts: pasts@turaida-muzejs.lv 
www.turaida-muzejs.lv


Īpaši aizsargājamā kultūras pieminekļa – Turaidas muzejrezervāta ekspozīcijas stāsta par tūkstošgadē uzkrāto reģiona un Turaidas vēsturiskā centra dabas un kultūras mantojumu Eiropas notikumu kontekstā. Kultūrvēsturiskais mantojums, ko saglabā, pēta un popularizē muzejrezervāts, šajā vietā veidojies no 11. gadsimta. Par to vēsta 39 senās ēkas un būves 43,63 hektāru plašajā teritorijā un vairāk nekā 40 ekspozīcijas ēkās un brīvdabā. Muzejrezervāts piedāvā pārskata un tematiskās ekskursijas latviešu, angļu, krievu un vācu valodā, kuru laikā kopā ar gidu var iepazīt Tautasdziesmu parku, viduslaiku pili, baznīcu, muižas saimnieciskās apbūves centru, lībiešu kultūras mantojumu un dabas takas. Vēsturi interaktīvi izzināt var, piedaloties izglītojošajās programmās, kas veidotas dažāda vecuma grupām. Muižas smēdē strādā kalējs, kurš piedāvā izkalt laimes pakavu vai monētiņas, un stallī iekārtota mākslinieka darbnīca, kurā, iepriekš piesakoties, var vērot smilšu mākslas izrādes.

Turaidas muzejrezervāta ieejas biļešu cenas un citi maksas pakalpojumi

 Papildu informācija par pasākumiem Turaidas muzejrezervātā (skatīt šeit)