Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Oktobra beigās sāksies ikgadējās iedzīvotāju tikšanās ar pašvaldības speciālistiem

2017-10-11

Lai ikvienam Siguldas novada iedzīvotājam būtu iespēja klātienē pārrunāt aktuālos jautājumus un izteikt viedokli par pašvaldības darbu, Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics jau devīto gadu aicina iedzīvotājus uz tikšanos ar pašvaldības speciālistiem.

 

 



Tikšanās ar novada iedzīvotājiem notiks:

  • 31.oktobrī plkst.17.30 Allažu pagasta pārvaldē;
  • 1.novembrī plkst.16.00 Mores pagasta pārvaldē;
  • 2.novembrī plkst.17.30 Jūdažu Sabiedriskajā centrā;
  • 3.novembrī plkst.10.00 tikšanās ar novada lauku uzņēmējiem Siguldas pagasta Kultūras namā;
  • 7.novembrī plkst.18.00 koncertzālē „Baltais Flīģelis”;
  • 8.novembrī plkst.18.00 Siguldas pagasta Kultūras namā.

Atgādinām, ka nolūkā rosināt novadniekus iesaistīties pašvaldības darba uzlabošanā, kā arī vides un teritorijas labiekārtošanā, jau devīto gadu Siguldas novada pašvaldība izsludina akciju „Dāvini ideju domei”.

Tās laikā līdz 31.oktobrim ikviens Siguldas novada iedzīvotājs var nākt klajā ar savu ideju vai ierosinājumu par to, kā pašvaldībai saimniekot lietderīgāk un kā ar mazākiem finanšu līdzekļiem sasniegt labāku rezultātu visu novadnieku labā.

Izteikt ierosinājumus var, aizpildot anketu elektroniskā veidā šeit vai kādā no pašvaldības klientu apkalpošanas centriem – Pakalpojumu centrā (Raiņa iela 3), Siguldas pagasta pārvaldē (Zinātnes iela 7, 2.stāvs), Mores pagasta pārvaldē (Siguldas iela 11, More) un Allažu pagasta pārvaldē (Birzes iela 4, Allaži). Anketu iespējams arī izgriezt no „Siguldas Novada Ziņas" septembra numura 7.lapaspuses, aizpildīt un nogādāt uz kādu no klientu apkalpošanas centriem.