Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Aicina pieteikt pretendentus konkursam „Uzņēmēju gada balva 2017”

2017-10-12

Lai apzinātu un godinātu Siguldas novada uzņēmējus, kas aktīvi un veiksmīgi darbojas savā nozarē, kā arī sekmē komercdarbības vides un novada kopējo attīstību, Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus, uzņēmējus un novada viesus pieteikt pretendentus konkursam „Uzņēmēju gada balva 2017”.

Par sasniegumiem 2017.gadā novada komersantus var pieteikt vienpadsmit nominācijās: „novada popularizētājs”, „novada izaugsme”, „novada jaunais uzņēmējs”, „novada viesmīlīgākais”, „novada lauksaimnieks”, „novada mecenāts”, „novada eksportētājs”, „novada investors”, „novada inovācija”, „novada labākais darba devējs”, „novada aizrautība”.

Dalībai konkursā var pieteikt komercsabiedrības, to filiāles un struktūrvienības, kas saimniecisko darbību veic Siguldas novada teritorijā neatkarīgi no juridiskā statusa un darbības nozares, kā arī uzņēmējus, lauksaimnieciskās ražošanas un citu aroddarbību veicējus – fiziskas personas, kas ir reģistrējušas un saimniecisko darbību veic Siguldas novadā. Iepriekšējā gada laureāti atkārtoti uz iegūto nomināciju nevar pretendēt.

Pretendentu pieteikšana norisināsies līdz 12.novembrim. Aptaujas anketas un balsojumu urnas pašvaldības klientu apkalpošanas centros – Pakalpojumu centrā (Raiņa ielā 3), Siguldas pagasta pārvaldē (Zinātnes ielā 7, otrajā stāvā), Mores pagasta pārvaldē (Siguldas ielā 11, Morē) un Allažu pagasta pārvaldē (Birzes ielā 4, Allažos). Tāpat anketas pieejamas tirdzniecības centrā „Šokolāde” (Strēlnieku ielā 2), veikalā „Elvi” (Vidus ielā 1), kā arī tirdzniecības centrā „Gāles Nams” (Gāles ielā 23A). Anketu iespējams aizpildīt arī elektroniski šeit.

Laureāti tiks apbalvoti svinīgā pasākumā 8.decembrī.

Konkursa „Uzņēmēju gada balva 2016” laureāti:

  • „Novada popularizētājs” – SIA „Aerodium”;
  • „Novada izaugsme” – SIA „Kokpārstrāde 98”;
  • „Novada jaunais uzņēmējs” – SIA „Bērnu centrs Kā mājās”;
  • „Novada viesmīlīgākais uzņēmums” – SIA „Kripatiņas konditoreja;
  • „Novada lauksaimnieks” –„Jaunveltiņi”;
  • „Novada mecenāts” – SIA „Baltu Rotas”;
  • „Novada eksportētājs” – SIA „SC Koks”;
  • „Novada investors” – AS „Siguldas Būvmeistars”;
  • „Novada inovācija” – SIA „KD Stripes” zīmols „Tilibs & Lacis”;
  • „Novada labākais darba devējs” – SIA „VITA Mārkets”;
  • „Novada aizrautība” – SIA „CSS Alpine”.