Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Mores pamatskolā atzīmēta Astridas Lindgrēnas jubileja

2017-11-17

14.novembrī Mores pamatskolas 1.– 4. klašu skolēni pulcējās Mores Tautas namā uz pasākumu „Iepazīsti Pepiju Garzeķi  un Karlsonu”, kas bija veltīts zviedru rakstnieces Astridas Lindgrēnas 110 gadu jubilejai.

Pasākuma dalībniekus Tautas namā sagaidīja Karlsons, kurš bija sagatavojis bērniem interesantus, radošus, atraktīvus un jautrus uzdevumus. Izlozes kārtībā visi skolēni tika sadalīti komandās un paši izdomāja tām nosaukumus: „Zibsnis” (komandas kapteinis Kristaps Bogdānovs), „Lillā suņi” (kapteine Katrīna Elza Gudovska), „Žiglie” (kapteine Katrīna Eglīte) un „Melnais kaķis” (kapteine Megija Kozlova). Komandām vajadzēja pareizajās krāsās izkrāsot Pepiju, atbildēt uz ātrajiem jautājumiem, salikt puzli, kopā ar Karlsonu iet rotaļās, repot un noskatīties filmu „Emīla nedarbi”.

Apkopojot rezultātus, tika secināts, ka skolēni ļoti rūpīgi ir gatavojušies šim pasākumam, jo iegūtas divas pirmās vietas („Zibsnis” un „Žiglie”) un divas otrās vietas („Lillā suņi” un „Melnais kaķis”).

Atvadoties no skolēniem, Karlsons visiem novēlēja „Esi draugos ar grāmatu”!

Informāciju sagatavoja:
Sintija Laizāne