Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdien un svētdien Siguldā notiks Ziemassvētku tirdziņš

2017-12-15

Nedēļas nogalē, 16. un 17.decembrī, no plkst.11.00 līdz 18.00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā notiks Ziemassvētku tirdziņš.

Gan novadniekiem, gan viesiem būs iespēja iegādāties oriģinālus amatnieku un dizaineru darinājumus, Ziemassvētku tēmai atbilstoši iesaiņotas un noformētas mājražotas pārtikas preces, konditorejas izstrādājumus un citus labumus gan svētku galdam, gan dāvanām.

Pirmo reizi Siguldā varēs iegādāties ģimenes uzņēmuma „Wufkids” apģērbus bērniem, kas darināti no organiskās kokvilnas. Īpašas ziemas cepures un tuneļšalles visai ģimenei ar latviskiem rakstiem un atstarojošiem elementiem būs sarūpējusi rokdarbniece Zita Krastiņa. Koka rotaļlietas, leļļu mājas piedāvās zīmols „Astoņi kustoņi”.

Siguldieši, uzņēmums „Mammas strādā”, piedāvās pircējiem pašu gatavotus ievārījumus. Varēs iegādāties arī „Veselības laboratorija” produkciju, Krimuldas muižas vīnus, kūpinājumus no „Pļaviņu delikateses”, „Pakalnieši” sierus, Skrīveru kārumus, siguldietes Unas Brakšas piparkūkas, svaigi cepu Ozolu maizi un kliņģerus.

Tirdziņa laikā varēs iegādāties arī Ziemassvētku eglītes.

Sasildīties un spēkus atjaunot tirgus apmeklētājiem palīdzēs restorāna „Kungu rija” rūķi, piedāvājot nobaudīt medījumu zupu, brieža gaļu un sildošus dzērienus.

Jāpiebilst, ka līdz 7.janvārim katru dienu no plkst.9.00 līdz 18.00 Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā (Ausekļa ielā 6, Siguldā) norisinās „Radīts S!guldā” Ziemassvētku tirdziņš, kura laikā ikvienam ir iespēja iegādāties Siguldas novadā ražotas preces – rotaslietas, garšvielas, piparkūkas, sveces, biškopības produktus, tekstilizstrādājumus un citas.

Radīts S!guldā” tirdziņā ir pieejamas SIA „Baltu Rotas” sudraba rotas, zīmola „EDIVETRO” Murano stikla izstrādājumi, biedrības „Cerību spārni” sveces, SIA „Anatols” garšvielas, Unas Brakšas gardās medus piparkūkas, ZS „Liepuziedi” biškopības produkti, IU „Valenti” apaļšalles, SIA „Sortus” dzērvenes krāsainā glazūrā, zīmola „Rozīnīte” svētku tauriņi, „Drawies” krāsainie krītiņi, Evijas Amoliņas koka kartiņas, mākslinieces Dinas Dubiņas rotas un citi darbi.