Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldieši iepriecina Inčukalna sociālās aprūpes mājas iemītniekus

2017-12-18

Sestdien, 16.decembrī, Inčukalna novada pašvaldības aģentūras sociālās aprūpes mājā „Gauja“ notika labdarības Ziemassvētku koncerts. Tajā klātesošos ar muzikāliem priekšnesumiem priecēja Siguldas pagasta Kultūras nama jauktais koris „Sigulda” (diriģente Līga Vasiļjeva, kormeistare un koncertmeistare Elīna Gruzniņa), Elīnas Gruzniņas vokālā studija „Siguldiņa” un ģitāriste Lauma Kazaka.

„Šajā gaišajā pirmssvētku laikā mēs visi kopā vēlamies piedzīvot Ziemassvētku brīnumu. Pieņemt un sniegt lielāko šīs pasaules dāvanu – mīlestību. Un sajust lielo siltumu, ko spēj sniegt ne vien svecītes egles zarā, bet arī blakus cilvēka mirdzošais gaišums,” pēc koncerta pauž Siguldas mūziķi.

Informāciju sagatavoja:

Līga Vasiļjeva

Kora „Sigulda” diriģente