Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Aicina novērtēt projekta „Esi vesels Siguldas novadā!” aktivitātes

2018-01-09

Kopš 2017.gada aprīļa Siguldas novada pašvaldība īsteno Eiropas Sociālā fonda projektu „Esi vesels Siguldas novadā!”. Lai novērtētu paveikto, aicinām aizpildīt aptaujas anketu.

Projekta „Esi vesels Siguldas novadā!” mērķis ir sekmēt Siguldas novada iedzīvotāju veselības veicināšanas aktivitātes un slimību profilaksi, radot iespēju iesaistīties veselību veicinošos, izglītojošos un slimību profilakses pasākumos un veicinot iedzīvotāju veselības paradumu maiņu.

Jau ir notikušas pavasara un rudens Veselības un sporta nedēļas un Veselības dienas. Jūlijā tika uzsāktas bezmaksas veselības veicināšanas un nostiprināšanas sporta nodarbības iedzīvotājiem. Savukārt oktobrī – veselības veicināšanas un sporta nodarbības Morē, Allažos un Jūdažos.

Lai veicinātu jauno siguldiešu pareizas stājas veidošanos, no septembra Siguldas novada pirmskolas izglītības iestādēs uzsāktas bērnu fizisko aktivitāšu – vingrošanas nodarbības. Kopš septembra Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņiem ir iespēja bez maksas apmeklēt peldēšanas nodarbības. Projektā Siguldas novada vispārējās izglītības iestādēs tika īstenoti interaktīvu lekciju un diskusiju cikli par veselīgu uzturu.

Oktobrī Dienas centrā tika uzsāktas nodarbības „Dzīvo ar aizrautību” un grupu nodarbību cikls vecākiem ar bērniem „Izproti sava bērna bailes”.

Kopumā līdz 2019.gadam norisināsies 1268 aktivitātes – pasākumi, lekcijas, nodarbības, nodarbību cikli un nometnes –, kas būs pieejamas daudziem novada iedzīvotājiem, bet jo īpaši bērniem, senioriem, bezdarbniekiem, trūcīgajiem iedzīvotājiem, personām ar invaliditāti un lauku iedzīvotājiem.

Projekta „Esi vesels Siguldas novadā!” (Nr.9.2.4.2/16/I/018) kopējais finansējums ir 200 497 eiro, tajā skaitā Eiropas Sociālā fonda finansējums – 170 422,45 eiro, valsts budžeta finansējums – 30 074,55 eiro.