Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Norisināsies Pasaules sniega dienas aktivitātes

2018-01-11

21.janvārī no plkst.11.00 līdz 14.00 Fischer Slēpošanas centrā Puķu ielā 4 notiks pasākums par godu sniegam – Pasaules sniega diena, kam Siguldā, ziemas sporta veidu galvaspilsētā, šogad būs sauklis – Ziemasspēki nāk!

Pasākums īpaši piemērots ģimenēm ar bērniem, un tā laikā lieli un mazi aicināti priecāties par sniegu un piedalīties dažādās Ziemasspēku aktivitātēs. Būs iespēja izmēģināt lāzerbiatlonu, kērlingu, kastes hokeju, ziemas boulingu, kameršļūkšanu un citas izdarības. Visas dienas garumā notiks arī radošās darbnīcas, varēs izklaidēties kopā ar Sniega cilvēku, kā arī atjaunot spēkus Sniega kafejnīcā. Bērnus priecēs arī īpaša koncertprogramma kopā ar animācijas filmu varoņiem Elzu un Olafu.

Uz Pasaules sniega dienas pasākumu ikviens aicināts ņemt līdzi slēpes.

Dalība aktivitātēs – bez maksas. Arī slēpošanas trase visiem dalībniekiem būs pieejama bez maksas, kā arī būs iespēja konsultēties ar slēpošanas instruktoru.

Pasaules sniega diena (World Snow Day) ir Starptautiskās Slēpošanas federācijas ikgadējs sniega festivāls, kas mudina bērnus un viņu vecākus iepazīt un arī izmēģināt visdažādākās aktivitātes sniegā. Latvijā tā norisināsies jau septīto gadu.