Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Notiks Lūgšanu nedēļa par kristiešu vienotību pasaulē

2018-01-16

No 18. līdz 25.janvārim ikgadējās starptautiskās Lūgšanu nedēļas laikā, ko organizē Pasaules Baznīcu padome un Vatikāns, līdzīgi kā citviet Latvijā un pasaulē, arī Siguldas novadā notiks ekumēniski dievkalpojumi Siguldas un apkārtnes dievnamos, bet 19.janvārī norisināsies trešās Siguldas novada Lūgšanu brokastis.

Uz Lūgšanu brokastīm tiek aicināti dažādu jomu pārstāvji, uzņēmēji un sabiedrības līderi, lai runātu par svarīgo Siguldas novadam un lūgtu Dieva svētību darbiem. Aicinātie šajā gadā ar savu dalības maksu segs Siguldas novada iedzīvotāju, kas sasnieguši 90 un vairāk gadus, svētku pusdienas Siguldai nozīmīgā laikā – februārī, kad pirms 90 gadiem tai tika piešķirtas pilsētas tiesības. Lūgšanu brokastis organizē Siguldas novada kristīgās draudzes sadarbībā ar nodibinājums „Caritas Latvija” un Siguldas novada pašvaldību.

Lūgšanu nedēļas dievkalpojumi notiks dažādos novada un apkārtnes draudžu dievnamos, kuros aicināts piedalīties ikviens novadnieks:

  • 18.janvārī plkst.19.00 Siguldas Evaņģēliski luteriskajā baznīcā;
  • 19.janvārī plkst.19.00 Krimuldas Evaņģēliski luteriskajā baznīcā;
  • 20.janvārī plkst.15.00 Mālpils Evaņģēliski luteriskajā baznīcā;
  • 21.janvārī plkst.15.00 Turaidas luterāņu baznīcā;
  • 23.janvārī plkst.19.00 Siguldas baptistu draudzes namā;
  • 25.janvārī plkst.19.00 Siguldas Romas katoļu baznīcā.