Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Bērniem distanču slēpošana – bez maksas

2018-01-16

Siguldā pirmsskolas un skolas vecuma bērniem, novada izglītības iestāžu audzēkņiem, bez maksas pieejama distanču slēpošana Fischer Slēpošanas centrā.

Nodarbības sertificēta trenera vadībā notiek otrdienās un ceturtdienās plkst.18.00 un sestdienās plkst.12.00. Tajās var piedalīties gan pirmsskolas, gan skolas vecuma bērni un jaunieši. Lai nodrošinātu nodarbību kvalitatīvāku norisi, īpaši ņemot vērā, ka tajās piedalās dažādā vecuma dalībnieki, bērniem līdz septiņu gadu vecumam tajās jāpiedalās kopā ar vienu no vecākiem.

Tā kā vietu skaits nodarbībās ir ierobežots, iepriekš ir jāpiesakās, zvanot uz tālruni 29118847 vai 67970262. Visiem bērniem bez maksas tiek nodrošināts slēpošanai nepieciešamais inventārs.

Savukārt pārējā laikā gan pirmsskolas, gan skolas vecuma bērni bez maksas var slēpot trasē bez trenera. Arī tad visiem bērniem bez maksas tiek nodrošināts slēpošanai nepieciešamais inventārs.

Fischer Slēpošanas trases darba laiks:

  • darba dienā no plkst.8.00 līdz 21.00;
  • brīvdienās no plkst.10.00 līdz 20.00.

Jāpiebilst, ka distanču slēpošanas notiks, ja trasē varēs nodrošināt piemērotus apstākļus.

Bezmaksas slēpošana tiek nodrošināta Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros.