Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdien norisināsies „S!-Slēpo 2018” treniņslēpojuma noslēdzošais posms

2018-03-13

Ceturtdien, 15.martā, Fischer Slēpošanas centrā norisināsies noslēdzošais „S!-Slēpo 2018” treniņslēpojuma posms, kurā dalībniekiem būs jāveic sprinta distance atbilstoši vecuma grupai.

Pirmie trasē dosies SV-6 un SV-8 grupu pārstāvji, kuriem distance jāveic 200 metru aplī, savukārt pēc tam brīvais starts tiks dots visām pārējām grupām, kurām distance, atkarībā no vecuma grupas, būs 1,2 kilometru aplī (SV-10, SV-12, SV-14 grupām piecas reizes, savukārt SV-16 līdz SV-60 grupām astoņas reizes).

Dalībnieki katrā posmā tiks vērtēti noteiktā vecuma grupā un grupas kopvērtējums tiks aprēķināts, summējot katra dalībnieka trīs labāko posmu punktu summu. Obligāti jāpiedalās vismaz trīs posmos. Vienādas punktu summas gadījumā augstāku vietu ieņems dalībnieks, kurš uzrādīs augstāku rezultātu tieši pēdējā posmā.

Pēc trešā „S!-Slēpo 2018” treniņslēpojuma līderi savās vecuma grupās ir Elza Radziņa un Olivers Grīnbergs SV-6 grupā, Sonora Nagle un Alvis Pivors SV-8 grupā, Keita Marcinkeviča un Rūdolfs Raudziņš SV-10 grupā, Patrīcija Buša un Tomass Randa SV-12 grupā, Sindija Turauska un Bruno Krampe SV-14 grupā, Līga Bērziņa un Jēkabs Vītols SV-16 grupā, Agrita Toma un Kristaps Kārkliņš SV-18 grupā, Ivo Deičmanis V-20 grupā, Inga Pūcīte un Mārtiņš Daļeckis SV-30 grupā, Signe Turauska un Normunds Šuksts SV-40 grupā, Aigars Bundzinieks V-50 grupā un Vilis Mednis V-60 grupā.

„S!-Slēpo 2018” sacensību seriāla mērķis ir popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu iedzīvotāju vidū, veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu, kā arī nodrošināt pilnvērtīgus gatavošanās procesus citiem nozīmīgiem slēpošanas pasākumiem un sacensībām.

Reģistrējoties elektroniski Fischer Slēpošanas centra mājas lapā www.siguldassports.lv līdz 14.marta plkst.15.00, dalības maksa ir 50% mazāka un reģistrācijas process krietni ātrāks. Pieteikties treniņslēpojumam var arī sacensību dienā Fischer Slēpošanas centrā no plkst.17.00. Uzrādot Siguldas novada ID karti, 10% atlaide dalības maksai.

Sacensību seriālu „S!-Slēpo 2018” organizē Fischer Slēpošanas centrs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.

Informāciju sagatavoja:
Aneta Galdiņa
SIA „Siguldas Sporta serviss”
Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste