Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas triālistu sasniegumi Ugālē

2018-06-18

17.jūnijā Ugālē, Karters triāla parkā, tika atklāta Latvijas čempionāta sezona triālā, kurā piedalījās arī desmit Siguldas kluba „L.R.K.” bērni, kāpjot uz pjedestāla visās trijās – „Mini 3+”, „Mini 5+” un „Mini 8+” – vecuma klasēs.

„Mini 3+” klasē siguldietis Dāvis Grāvītis izcīnīja uzvaru, bet 2.vietā ierindojās viņa komandas biedrs Markuss Logins. 4.vietā – Karlīna Kuļikova, bet piektais – Rūdolfs Ļeļs.

„Mini 5+” klasē 3.vietu ieguva Alberts Beinerts, bet 4.vietā palika Raimonds Marhelis. 5. un 6.vietu ieguva attiecīgi Kristaps Marhelis un Adele Kupniece.

Savukārt „Mini 8+” klasē 1.vietu izcīnīja Siguldas kluba „L.R.K.” pārstāve Lote Kurpniece, bet ceturtais – Dāvids Beinerts. Pieaugušo konkurencē debitēja siguldietis Gustavs Kundziņš, kas C klasē izcīnīja 6.vietu. Šīs Gustavam bija pirmās triāla sacensības, mainot motosporta disciplīnu no enduro.

Triāls ir motosporta disciplīna, kura ietver braukšanu ar speciāli aprīkotu motociklu pa speciāli veidotu trasi ar ļoti sarežģītu reljefu. Mērķis – pārvarēt trasi pēc iespējas mazākā laikā un ar iespējami mazāku ķermeņa saskari ar zemi, saņemot pēc iespējas mazāk soda punktus. Sacensības triālā notiek dažādām meistarības un vecuma klasēm.

Nākamais posms triālā, kurā startēs „L.R.K.” kluba sportisti, plānots 21.jūlijā Fischer Slēpošanas centra un Lorupes gravas apkārtnē. 

Informāciju sagatavoja:
Kaspars Kuļikovs
„L.R.K.” pārstāvis
kaspars@lamsf.lv, 29874628