Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Novadniekus aicina paust viedokli par prioritātēm jaunatnes jomā

2018-06-19

Siguldas novada Jaunatnes lietu konsultatīvā padome sadarbībā ar jaunatnes jomas ekspertiem un pētniekiem ir sagatavojusi Siguldas novada Jaunatnes politikas programmas 2019.–2021.gadam Rīcības plānu, kas tapis, balstoties uz Siguldas novada jauniešu aptaujas rezultātiem, vērtējot vispārējos rādītājus darbam ar jauniešiem pašvaldībā, projekta „Kafija ar politiķiem” diskusiju laikā apkopoto informāciju, jauniešu fokusgrupu rezultātiem un darbā ar jaunatni iesaistīto personu intervijām. Tāpat, izstrādājot Rīcības plānu, vērā ņemts „Jaunatnes politikas īstenošanas plāns 2016.–2020.gadam” un pašvaldības plānošanas dokumenti.

Lai Rīcības plānā iekļautie pasākumi būtu iespējami atbilstoši ikvienam jaunietim, kas dzīvo, mācās vai strādā Siguldas novadā, Jaunatnes lietu konsultatīvā padome līdz 29.jūnijam aicina novadniekus izteikt viedokli par prioritātēm jaunatnes jomā, kā arī izteikt ierosinājumus.

Aptauja ir anonīma un iegūtie dati tiks izmantoti tikai apkopotā veidā, iekļaujot tos Jaunatnes politikas programmā 2019.–2021.gadam.