Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Bērnudārzā „Saulīte” norisinājās Veselības nedēļa

2018-09-21

Veselības nedēļas laikā pirmsskolas izglītības iestādes „Saulīte” vecākajā grupā „Gudrās pūces” tika veidota izstāde ar ģimenē gatavotiem konserviem, ievārījumiem, salātiem, sulām un citām lietām.

Visas nedēļas garumā bērni stāstīja par pārtikas produktu saturu viņu atnestajos izstrādājumos, tos degustēja, savukārt pedagogi vadīja nodarbības, balstoties uz kompetenču pieeju izglītībā: matemātikā bērni lika burciņas dilstošā secībā, skaitīja, nostiprināja zināšanas par lielumiem, latviešu valodā ar burciņām izlika burtus, rakstīja produktu nosaukumus un apguva jaunus vārdus, turpretī mājturībā un tehnoloģijās tika gatavots ievārījums, mizoti un griezti burkāni.

Ikvienā nodarbē mazie dalībnieki darbojās ar aizrautību, dalījās ar ziemas krājumu receptēm un guva patiesu gandarījumu.

Informāciju sagatavoja:
grupas „Gudrās pūces” pedagoģe
Kristīne Zverbule