Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni piedalās labdarības akcijā

2018-12-10

7.decembrī Siguldas Valsts ģimnāzijas 8.a, 8.c, 9.a, 9.b, 9.c un 10.b klašu skolēni devās uz „Arēna Rīga”, lai noskatītos ne tikai aizraujošu hokeja spēli, bet arī piedalītos labdarības projektā „Eņģeļi pār Latviju”.

Hokeja spēle pret „Ufas SALAVAT JULAEV” tika veltīta ilggadējam labdarības projektam „Eņģeļi pār Latviju”, ar mērķi sniegt palīdzību smagi slimiem bērniem, dāvinot iespēju būt veselam. Pirms šīs spēles tika iedegta svētku egle, kas jau tradicionāli kļuvusi par vienu no pieturvietām akcijas „Eņģeļi pār Latviju” ceļā, pievēršot sabiedrības uzmanību bērnu veselības problēmām.

Spēles starplaikā skolēni atbalstīja akciju, ziedojot ziedojuma kastītēs.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas
9.b klases audzinātāja Daiga Jēkabsone