Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Uzsāks autoceļa A2 un Pulkveža Brieža ielas krustojuma pārbūvi; tiks ierobežota transportlīdzekļu kustība  (5) 

2019-08-09

Tuvāko dienu laikā tiks uzsākta valsts galvenā autoceļa A2 un Pulkveža Brieža ielas krustojuma pārbūve, iekļaujot ceļa posmu no Saules ielas līdz Ventas ielai. Būvdarbu laikā tiks ieviesti būtiski satiksmes ierobežojumi, kas saglabāsies līdz pārbūves darbu beigām.

No šā gada 12. augusta pārbūves teritorijā un tās tuvumā tiks uzstādīti brīdinājuma plakāti un ceļa zīmes par būvdarbu veikšanu un ierobežojumiem ceļu satiksmē. Siguldas novada pašvaldība aicina satiksmes dalībniekus laikus iepazīties ar satiksmes organizācijas shēmu un izvēlēties piemērotāko remontdarbu zonas apbraucamo ceļu. 

Valsts galvenā autoceļa A2 un Pulkveža Brieža ielas krustojuma pārbūves kopējās izmaksas ir vairāk nekā 530 tūkstoši eiro, un būvdarbus veiks iepirkuma konkursā uzvarējusī AS „A.C.B”. Saskaņā ar līgumu darbi jāpaveic šī gada būvniecības sezonas laikā.

Jau ziņots, ka valsts galvenā autoceļa A2 un Pulkveža Brieža ielas krustojuma un pieguļošo ielu pārbūve notiek četrās kārtās. Projekta 1. kārtā tiek izbūvēta Mazās Saules iela un attīstīta tai blakus esošā teritorija, ko veic SIA „Tirdzniecības nams A2” uz apbūves tiesību līguma pamata. 2. kārtā tiks pārbūvēts posms no Saules ielas līdz Ventas ielai, paredzot divu braukšanas joslu vietā izbūvēt trīs, vienlaikus ielu malās izbūvējot gājēju un velo ceļus. 3. pārbūves kārtā plānots izbūvēt jaunu rotācijas apli Ventas ielas un Allažu ceļa krustojumā, savukārt 4. kārtā – plānots veikt Saules un Priežu ielas pārbūvi.


KOMENTĀRI