Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Kultūras centrs „Siguldas devons” aicina pieteikt izstādes

2019-09-19

Lai nodrošinātu daudzveidīgas un kvalitatīvas profesionālās mākslas pieejamību Siguldas novadā, iepazīstinātu un izglītotu sabiedrību par mākslas vēsturiskajām un mūsdienu izpausmēm, akcentējot laikmetīgos procesus, un popularizētu Siguldas unikālo, ar izcilām personībām saistīto kultūrvēsturisko mantojumu, kultūras centrs „Siguldas devons” aicina izstāžu veidotājus pieteikt vizuālās mākslas, foto, dekoratīvi lietišķās mākslas un dizaina jomas, kā arī kultūras mantojuma izstādes. Plānots, ka kopumā 2020. gadā kultūras centrā „Siguldas devons” varēs aplūkot astoņas izstādes; vienas izstādes norise iecerēta līdz pusotram mēnesim.

Personālizstādi, mākslinieku grupas vai kuratora veidotu izstādi aicinātas pieteikt fiziskas un juridiskas personas, kas kultūras centrā „Siguldas devons” pēdējo divu gadu laikā izstādes nav pieteikušas. Pieteikums līdz 21. oktobrim jāiesniedz aizlīmētā aploksnē ar norādi „Izstāde Siguldas devonā” kultūras centra „Siguldas devons” 1. stāvā klientu administratoram, nosūtot pa pastu kultūras centram „Siguldas devons”, Pils iela 10, Sigulda, LV-2150, vai sūtot uz e-pasta adresi kultura@sigulda.lv ar norādi „Izstāde Siguldas devonā”, pievienojot šādus dokumentus:

  • pieteikuma veidlapa;
  • izstādes apraksts un koncepcija, ziņas par plānoto mākslas darbu eksponēšanas veidu saskaņā ar Kultūras centra „Siguldas devons” telpu plānojumu (telpa 170 m2, 4 logu ailes), kā arī cita būtiska informācija par izstādes tehnisko realizāciju;
  • pieteicēja, mākslinieka/-u CV un/vai kuratora CV (ja izstādei ir kurators);
  • vismaz 3 vizuālie pielikumi (A4 krāsu izdrukā vai elektroniski – vismaz 1 MB/1000 PIX), kas sniedz ieskatu plānotās izstādes saturā un ļauj novērtēt darbu māksliniecisko kvalitāti.

Iesniegtos pieteikumus saskaņā ar kultūras centra „Siguldas devons” 2020. gada apstiprināto izstāžu sarakstu izskatīs Siguldas novada Kultūras centra izveidota komisija. Par rezultātiem izstāžu pieteicēji tiks informēti ne vēlāk kā viena mēneša laikā pēc pieteikuma iesniegšanas termiņa beigām, atbildes vēstuli sūtot uz pieteikumā norādīto adresi.

Kultūras centrs „Siguldas devons” kalendārā gada apstiprināto izstāžu realizācijas laikā uzraudzīs un uzturēs izstāžu telpas, nodrošinās publicitāti Siguldas novada Kultūras centra vispārpieņemtajā kārtībā, izmantojot pieteicēja sagatavoto un iesniegto informāciju, tulkos angļu valodā izstādes anotācijas un mākslas darbu etiķetes, sagatavos un izvietos etiķetes izstādē, maketēs, nodrošinās informatīvo materiālu (plakātus, reklāmas banerus) izveidi un publicitāti Siguldas novadā tam atvēlētajās vietās.