Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Aktīvā orientēšanās sporta sezona noslēdzas Siguldā

2019-10-07

No 4. līdz 6. oktobrim Siguldā aizvadīta virkne orientēšanās sporta pasākumu, pulcējot gan labākos Latvijas, gan arī ārvalstu orientieristus.

4. oktobrī Laurenčos tika sadalītas šīs sezonas pēdējās Latvijas čempionātu godalgas, šoreiz nakts orientēšanās distancē. Spēcīgākajās elites grupās uzvaras svinēja Jānis Krūmiņš no orientēšanās kluba “Briksnis” un Irita Puķīte no orientēšanās kluba “Kāpa”.

6. oktobrī Gaujas ielejas otrā krastā tika aizvadīts Latvijas kausa pēdējais posms “Siguldas rudens”, kas norisinājās jau 47. reizi. Vīru elitē labākie bija Artūrs Pauliņš (Azimuts OK-Sm BJSS) un Laura Vīķe (Kāpa OK), savukārt Latvijas kausa kopvērtējumā uzvaras A. Pauliņam un Sandrai Grosbergai (Meridiāns/CPSS/Pārgauja).

Paralēli vietējā mēroga sacensībām Laurenčos tika aizvadītas arī sezonas pēdējās starptautiskās sacensības jauniešu un junioru izlasēm – Baltijas Junioru kauss. Sacensības pulcēja jauniešus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Zviedrijas, Somijas un Polijas.  Latvijas izlasei abās sacensību dienās kopā septiņas godalgas. Jauktajā stafetē sudrabs un bronza divām Latvijas komandām, savukārt individuāli uzvara Signei Sirmajai(W20), Elzai Ķuzei, Aigai Irbei Blūmai (W16) un Matīsam Saulītem (M16) sudrabs, bet Aijai Denijai Trēziņai (W18) bronza.

Sacensības organizēja Latvijas Orientēšanās federācija ar biedrību “A2” un Siguldas novada pašvaldības atbalstu.