Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Skolēnus aicina piedalīties makulatūras vākšanas kampaņā “Tīrai Latvijai”

2019-10-10

Uzsākta dalībnieku pieteikšanās Latvijas plašākajai vides izglītības un otrreizējo izejvielu vākšanas kampaņai “Tīrai Latvijai”, kurā izglītības iestādēm būs iespēja ne tikai piedalīties cīņā par vērtīgām naudas balvām un izglītojošām ekskursijām, bet arī saņemt garantētas dāvanas par ieguldījumu tīras Latvijas veidošanā. Dalībnieku reģistrācija makulatūras vākšanai norisinās tīmekļa vietnē www.tirailatvijai.lv līdz nākamā gada 1. martam.

Kampaņa “Tīrai Latvijai” sniedz nozīmīgu ieguldījumu otrreizējo izejvielu pārstrādes veicināšanai, bērnus un jauniešus izglītojot par vides jautājumiem, kā arī iesaistot makulatūras dalītā vākšanā. Savāktie makulatūras apjomi ir būtisks veids, kā katru mācību gadu atkārtotā apritē nonāk vairāki desmiti tonnu makulatūras, kas ne tikai palīdz saudzēt kokus no nociršanas, bet arī ietaupa ievērojamu ūdens, enerģijas un finanšu apjomu.

Makulatūras vākšanas konkursu “Tīrai Latvijai” organizē SIA “Zaļā josta”. Plašāka informācija pieejama, zvanot uz tālruņa numuru 26710793 (SIA “Zaļā josta” mārketinga vadītāja Laima Kubliņa) vai rakstot uz e-pasta adresi laima.kublina@zalajosta.lv.

Savukārt līdz 2. martam izglītības iestādes aicinātas pieteikties izlietoto bateriju vākšanas kampaņai “Tīrai Latvijai”. Kampaņas mērķis ir ne tikai veicināt izlietotu bateriju dalītu vākšanu un nonākšanu pārstrādē, bet arī izglītot sabiedrību par pareizu rīcību ar videi kaitīgiem atkritumiem un vides saudzēšanas jautājumiem. Plašāka informācija un pieteikšanās šeit.