Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Bērnudārza “Pīlādzītis” bērni dodas Latvijas svētku veltītajā ekskursijā

2019-11-06

5. novembrī bērnudārza “Pīlādzītis” vecākā pirmsskolas vecuma bērni devās Latvijas dzimšanas dienai veltītajā ekskursijā ar autobusu apkārt Siguldai, kuras mērķis bija apskatīt savu pilsētu lietainā rudens dienā.

No autobusa, jautru un atbilstošu dziesmu pavadībā, tika apskatīta Lorupes grava, Kaķīškalns, dažādas izglītības iestādes, Spieķu parks, Siguldas bobsleja un kamaniņu trase “Sigulda” un citas bērniem interesējošas vietas Siguldā. Autobusā virmoja pozitīva gaisotne, bērni ar interesi vēroja citas Siguldas pirmsskolas izglītības iestādes, izdarot secinājumus un salīdzinot tās ar savu bērnudārzu. Bērni dalījās ar emocijām un pieredzi par dažādās Siguldas vietās piedzīvoto, vēroja dabu un saskatīja dažādus dzīvniekus, kā arī nonāca pie vērtīgiem secinājumiem.

Arī lietainās dienās Pīlādzīša skolotājas un bērni gatavi izzināt pasauli un gūt jaunas zināšanas.

Informāciju sagatavoja:
Bērnudārza ''Pīlādzītis'' vadītājas vietniece izglītības jomā
Krista Gabranova