Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas novada pašvaldības ID karšu programmai pievienosies Krimulda un Mālpils

2019-11-07

Lai attīstītu Siguldas novada iedzīvotāju ID karšu programmu, paplašinātu uzņēmēju lojālo klientu loku, nodrošinot atlaižu pieejamību ne tikai novadā deklarētajiem iedzīvotājiem, bet arī apkārtējo novadu iedzīvotājiem, Siguldas novada Uzņēmēju foruma laikā nolemts uzsākt ID karšu programmas paplašināšanas projektu. No nākamā gada ID kartes ar individuālu dizainu un pielāgotu lojalitātes programmas pakalpojumu klāstu tiks izsniegtas arī Krimuldas un Mālpils novadu iedzīvotājiem.

Kopš jauno personalizēto ID karšu izsniegšanas tās saņēmuši vairāk nekā 13 600 deklarēto iedzīvotāju. Tas nozīmē, ka ID kartes izvēlējušies saņemt 80% novadnieku.

 “Siguldas novada iedzīvotāja ID karte ir unikāls projekts. Mūsu piemēram ir mēģinājušas sekot vairākas pašvaldības, un ar lepnumu varu teikt: tikai mums vienīgajiem ir izdevies izveidot tik apjomīgu lojalitātes programmu un attīstīt to arvien augstākā līmenī. Tas ir ieguvums gan iedzīvotājiem, kuri saņem virkni ievērojamu izdevīgāku priekšrocību pašvaldības nodrošinātajos pakalpojumos, piemēram, bezmaksas sabiedriskais transports, atlaides vai bezmaksas ieeja kultūras un sporta pasākumos, atlaides medicīnas pakalpojumu saņemšanai; gan uzņēmējiem, kas var kļūt pievilcīgāki klientiem ar savām piedāvātajām atlaidēm. Tāpēc projekta paplašināšana ir tikai loģisks solis un to šodien, Uzņēmēju forumā, apliecināja arī uzņēmēji – mums ir jāpaplašina lojalitātes programma, raugoties nākotnē. Kā pirmie šai iniciatīvai atsaucās Krimuldas un Mālpils novadi. Ja iniciatīvu izrādīs arī Inčukalns, mēs lojalitātes programmā uzņemsim arī šī novada iedzīvotājus. Vienlaikus pievienoties aicinām arī apkārtējo novadu uzņēmējus. Kā veiksmīgu piemēru varu minēt Inčukalna novada uzņēmumu “Rāmkalni”, kurš neatrazdamies Siguldas novadā, mūsu priekšrocību programmā darbojas jau no projekta pirmsākumiem,” par identifikācijas karšu paplašināšanas projekta ieviešanu stāsta ID karšu projekta idejas autors, Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

ID kartes priekšrocības veido divi bloki – pašvaldības un uzņēmēju piedāvātais. Uzņēmēju atlaides būs pieejamas vienoti visu novadu iedzīvotājiem, taču pašvaldību piedāvātais pakalpojumu klāsts būs pieejamas tikai tā novada ietvaros, kur iedzīvotājs deklarējies. Piemēram, Siguldas novada iedzīvotāji par draudzīgāku cenu varēs peldēt Siguldas Sporta centrā, bet krimuldieši – Krimuldas novada peldbaseinā, savukārt mālpilieši – Mālpilī.

Kartēm būs viena funkcionalitāte, bet atšķirīgi dizaini. Krimuldas un Mālpils novadā būs pieejamas kartes ar novada dabas skatu, kā arī oranžā “Sigulda aizrauj!” karte, kuras no nākamā gada pēc izvēles varēs saņemt katras pašvaldības norādītajos klientu apkalpošanas punktos.

Foruma laikā arī uzņēmēji atzinīgi vērtēja ID karšu piedāvājuma paplašināšanās iespējas, jo tādejādi lojālo klientu loku būs iespējams palielināt par vairāk nekā 35%.

Šobrīd ar ID karti pieejami vairāk nekā 220 pakalpojumi un preces ar atlaidēm pie vairāk nekā 150 uzņēmumiem ne tikai Siguldas novadā, bet arī citviet.