Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldieši ieguvuši 1. vietu elektronikas pulciņu darbu konkursā

2019-11-14
Rīgas Tehniskās universitātes Elektronikas un telekomunikāciju fakultātē norisinājusies “Elektronikas diena”, kurā piedalījās 150 jaunieši un skolotāji no visas Latvijas. Dienas gaitā tika noskaidroti labākie Latvijas jaunie elektroniķi, to vidū ir arī jaunieši Dairis Irbe un Mārtiņš Zemlītis, kuru veidotais “Drons līnijsekotājs” tika atzīts par labāko elektronikas pulciņu darbu žūrijas vērtējumā.
 
Dairis Irbe un Mārtiņš Zemlītis ir Siguldas novada Jaunrades centra elektronikas pulciņa dalībnieki, viņu skolotājs ir Edgars Bajaruns. 
 
“Elektronikas dienu” rīko RTU Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes studentu pašpārvalde, sadarbojoties ar Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociāciju LETERA. Tās mērķis ir veicināt interesi par elektronikas nozari un veidot izpratni par atbildīgu rīcību ar elektroierīču un bateriju atkritumiem bērnu un jauniešu vidū, parādot to aizraujošā, izglītojošā un atraktīvā veidā.