Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Līdz 20. decembrim turpinās monētu “Esmu dzimis Siguldas novadā” saņemšana

2019-12-09
Augustā Siguldas Jaunās pils dārzā Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics svinīgā pasākumā “Esmu dzimis Siguldas novadā” sveica 2019. gada pirmajā pusgadā dzimušos novadniekus un viņu ģimenes. Tās ģimenes, kuras pasākumu nevarēja apmeklēt, līdz 20. decembrim aicinātas aizpildīt elektronisku iesniegumu portālā e.sigulda.lv un saņemt monētas pašvaldības Pakalpojumu centrā līdz 30. decembrim.
 
Nākamais godināšanas pasākums plānots 2020. gada pirmajā pusē, kad tiks sveikti 2019. gada otrajā pusgadā dzimušie novadnieki, kuru reģistrēšanās e.sigulda.lv notiks no 2020. gada 2. līdz 31. janvārim.
 
Pasākums, kurā katrs Siguldas novadā deklarētais jaundzimušais novadnieks no pašvaldības domes priekšsēdētāja saņem īpaši veidotu monētu ar iegravētu novada ģerboni, mazuļa dzimšanas gadu un Siguldas Jaunās pils kontūru, norisinās kopš 2012. gada. Plašāk par pasākuma organizēšanu un pieteikšanos gan pasākumam, gan monētu saņemšanai iespējams uzzināt nolikumā “Par Siguldas novada jaundzimušo pasākuma “Esmu dzimis Siguldas novadā” organizēšanu”.