Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Allažu pamatskola uzsākusi sadarbību projektā par mācību līdzekļu izstrādi

2019-12-11
Allažu pamatskola kā sadarbības partneris ir uzsākusi dalību projektā par digitālo mācību un metodisko līdzekļu modernizēšanu un digitalizēšanu matemātikas, latviešu valodas, krievu valodas un dabaszinību mācību jomās. 5. decembrī projekta partneri tikās pirmajā Uzraudzības padomes sēdē, lai vienotos par projekta aktivitāšu ieviešanas plāniem un sadarbību.
 
Projekta “Digitālo mācību un metodisko līdzekļu izstrāde Uzdevumi.lv modernizācijai” (Nr.8.3.1.2/19/A/005) laikā tiks izstrādāti mūsdienīgi, inovatīvi un interaktīvi pielietojami materiāli, lai tie atbilstu mūsdienu skolēnu prasībām. Projekta mērķis ir radīt elektroniskajā vidē izmantojamas 202 digitālo mācību un metodisko līdzekļu kopas, kurās iekļauti vairāki valsts pamatizglītības standartā noteiktie mācību mērķi un sasniedzamie rezultāti ar atbilstošu saturu attiecīgajai mērķgrupai, kā arī mācību līdzekļos tiks integrētas atbilstošās kompetences un prasmes, kas saistītas ar reālo dzīvi un pieredzi, vērstas uz bērna iesaisti sev personiski svarīgu lēmumu pieņemšanā, ar viegli lasāmu un uztveramu mācību saturu, kuros respektē daudzveidību un nodrošina iespēju mācīties iedziļinoties.
 
Izstrādātos mācību līdzekļus pirms nodošanas visām Latvijā esošajām mācību iestādēm lietošanā, testēs un aprobēs sešas izglītības iestādes, tajā skaitā Allažu pamatskola, kura materiālus izmantos jau 2020./2021. mācību gada ietvaros, integrējot tos apgūstamajā mācību saturā un sniedzot atgriezenisko saiti. Vienlaikus skolotājiem tiks izstrādāts metodiskais materiāls, organizēti izglītojošie semināri un nodrošināta piekļuve izstrādātajiem mācību un metodiskajiem līdzekļiem aprobācijas laikā. Lai novērtētu materiālu atbilstību valsts pamatizglītības standartā noteiktajiem mērķiem, projektā tiks iesaistīti arī ar zinātnisko darbību saistīti recenzenti.
 
Projektā iesaistītās izglītības iestādes aptver visu Latvijas teritoriju: Valmieras Gaujas krasta vidusskola – Attīstības centrs, Rīgas 10. vidusskola, Ogres 1. vidusskola, Liepājas Ezerkrasta sākumskola, Jelgavas Spīdolas Valsts ģimnāzija un Allažu pamatskola.
 
Projekts tiks īstenots 2 gadus – no 2019. gada novembra līdz 2021. gada oktobrim.
 
Informāciju sagatavoja:
Allažu pamatskolas direktore
Aina Keplere