Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Divi Zviedru dienu kino seansi pārcelti uz 16. decembri

2019-12-13
Divi 12. decembrī plānotie filmu seansi – filma jauniešiem “Tsatsiki, tētis un olīvu karš” un filma “Brīnišķīgie Ziemassvētki” – tehnisku iemeslu dēļ pārcelti uz 16. decembri. Filmas “Tsatsiki, tētis un olīvu karš” seanss būs 16. decembrī plkst. 17.00, bet filmas “Brīnišķīgie Ziemassvētki” seanss – 16. decembrī plkst. 19.00.
 
Filma jauniešiem “Tsatsiki, tētis un olīvu karš” (95 minūtes), ir bagāta krāšņiem Grieķijas dabas skatiem un stāsta par Tsatsiki un Alvas piedzīvojumiem, glābjot puiša tēva viesnīcu un olīvkoku birzi no pārdošanas. Režisore Līsa Džeimsa Larsone.
 
Savukārt filma “Brīnišķīgie Ziemassvētki” (108 minūtes) stāsta par jaunu geju pāri, kas ielūdz ciemos savas nedaudz homofobiskās ģimenes, lai pirmo reizi kopā nosvinētu Ziemassvētkus. Filma skatītājiem ļaus ne vien smieties, bet arī gremdēties pārdomās. Režisore Helēna Bergstrēma.
 
Pārējie kino seansi notiek kā plānoti. Atgādinām, ka 13. decembrī plkst. 15.00 varēs redzēt drāmu “Nopietnā spēle” (115 minūtes), kas vēsta par žurnālista Arvida Šērnblūma un mākslinieka meitas Lidijas Stilles ugunīgo mīlas stāstu 20. gadsimta sākumā, kad bija veicamas pavisam citas izvēles; režisore Pernilla Auguste. Savukārt plkst. 17.00 jauniešiem veltītā Gabrielas Pičleres komēdija “Amatieres” (102 minūtes), kas stāsta par divām attapīgām vidusskolniecēm, kuras pārspēj pompozu mārketinga direktoru un atmasko viņa centienus radīt neīstu dzimtās pilsētiņas tēlu, bet plkst. 19.00 biogrāfiskā drāma “Astridas Lindgrēnas jaunība” (123 minūtes) – filma, kas noteikti jāredz ikvienam, jo tā ir iespēja iepazīties ar izcilo zviedru bērnu grāmatu autori, kura dāvājusi mums gan Pepiju Garzeķi, gan Karlsonu.
 
Tāpat 19. decembrī plkst. 18.00 varēs vērot animācijas filma bērniem “Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta” (77 minūtes) Siguldas pils kvartālā.
 
Ieeja uz filmu seansiem – bez maksas.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā
Pašvaldība” – Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.