Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Notiks Siguldas skolu jauniešu un domes pārstāvju tikšanās

2020-01-21

22. janvārī Siguldas novada Jaunrades centrā notiks Siguldas novada skolu jauniešu un domes pārstāvju tikšanās projekta “Runā viegli” laikā. Pasākumā piedalīsies arī vairāku grāmatu autors un personīgās izaugsmes treneris Āris Birzis.

Pasākuma pirmajā daļā jaunieši kopā ar biedrības “Spiikiizi” priekšsēdētāju un izaugsmes treneri piedalīsies praktiskās nodarbībās par tādām tēmām kā uzņēmējdarbība, motivācija, mērķtiecība un iedvesma. Dienas otrajā daļā tiks veidota diskusija starp jauniešiem un lēmumu pieņēmējiem, lai kopīgi diskutētu, kā Siguldas novads var atbalstīt jauniešus un kādu pienesumu jaunieši – uzņēmēji spēj sniegt novadam.

Diskusiju rezultātā biedrība “Spiikiizi” iegūs atziņas un ierosinājumus, kuri noderēs turpmākai skolu jauniešu un novada pārvaldes sadarbībai gan vietējā līmenī, gan citos Latvijas novados. Diskusiju cikls “Runā viegli” notiks 24 vietās Latvijā.