Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Konferencē “Rosinātava” ar pieredzes stāstiem dalīsies prezidents Egils Levits

2020-01-24

Trešdien, 5. februārī, plkst. 12.00 kultūras centrā “Siguldas devons” norisināsies neformāla konference vidusskolēniem “Rosinātava”, kurā dažādas sabiedrībā zināmas personības dalīsies savos pieredzes stāstos, rosinot jauniešus noticēt sev un nākotnei Latvijā. Konferencē piedalīsies arī valsts prezidents Egils Levits, daloties savā pieredzes stāstā par to, kāpēc atgriezties Latvijā, ja dzīve ir aizvedusi svešumā. Tāpat E. Levits akcentēs jauniešu lomu valsts norišu un dienaskārtības veidošanā.

“Rosinātava” ir jauniešu rīkota konference jauniešiem, kura notiks jau otro reizi, pulcējot vairāk nekā 400 vidusskolēnus. Konferences šī gada tēma ir “TAVA nereālā realitāte”, un četros sarunu ciklos jauniešiem būs iespēja uzzināt dažādu sabiedrībā zināmu cilvēku stāstus par viņu ceļu uz panākumiem. Kopumā apmeklētājus iedvesmos vairāk nekā desmit rosinātāji, kuri pārstāv dažādas nozares.

Pasākuma pirmajā blokā “TAVA iedvesma” ar pieredzes stāstiem dalīsies personības treneris Aldis Zauls, “Blue Shock Race” aizsācējs Artis Daugins, radošās apvienības “Skudras Metropole” vadītāja Gundega Skudriņa, zīmola “Zvēru dārzs” radītāja Kitija Role un profesionāls skeitbordists Madars Apse. Pasākuma otrā daļa “TAVA iespēja” būs veidota diskusijas formātā, un tajā piedalīsies digitālā mārketinga guru Artūrs Mednis, mūziķis un producents Rick Fed, kā arī festivāla “Playground” aizsācēja Sibilla Šlēgelmilha. Sadaļā “TAVA domnīca” jauniešus uzrunās aktieris, mūziķis un pasākumu vadītājs Kristaps Rasims, uzņēmuma “Lancman bags” dibinātājs Kristiāns Lancmanis, kā arī pasaules čempionāta posma Neste RX of Riga organizators Raimonds Strokšs.  Noslēdzošajā daļā “TAVA izvēle”, kas veidota kā viedokļu rings, jauniešus uzrunās Valsts prezidents Egils Levits, “Your move” dibinātājs Jānis Kreilis, alpīnisma instruktors Kristaps Liepiņš, kā arī improvizators un pasākumu vadītājs Marģers Majors.

Pasākums norisinās ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.