Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jaunatnes ielas bērnu laukumā atkārtoti bojāts roku dezinfekcijas punkts

2020-05-26

Siguldas novada pašvaldības Teritorijas attīstības pārvaldes speciālisti konstatējuši, ka bērnu rotaļu laukumā Jaunatnes ielā 1A jau otro reizi tiek bojāts roku dezinfekcijas dozators un informatīvā plāksne. Higiēnas prasību nodrošināšanai un apmeklētāju drošībai šajā ārkārtējā situācijā laikā dezinfekcijas punktu darba kārtības nodrošināšana ir ārkārtīgi būtiska, tādēļ ļaunprātīga iedzīvotāju rīcība papildus rada ne tikai bojājumus drošības inventāram, taču apdraud citus bērnu rotaļu laukuma apmeklētājus.

Jau ziņots, ka, lai veiktu papildu piesardzības pasākumus, Siguldas novadā bērnu rotaļu un sporta laukumos ir uzstādīti roku dezinfekcijas līdzekļi, kurus aicinām izmantot pirms un pēc publiski pieejamo elementu lietošanas.

Aicinām iedzīvotājus būt saudzīgiem pret sabiedrības īpašumu un kopīgiem spēkiem rūpēties par novadā izvietoto inventāru un ziņot par pārkāpumiem Siguldas novada Pašvaldības policijai, zvanot uz diennakts tālruni 2616028 vai Siguldas mobilajā lietotnē rakstot sadaļā “Ziņo Pašvaldības policijai”.