Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldā atvērts veikals “top!” un kafejnīca “Pasēdnīca”

2020-09-11

Ceturtdien, 10. septembrī, durvis vēra jaunuzceltais veikals “top!” un kafejnīca “Pasēdnīca” Siguldā, Rīgas ielā 2, kopumā nodrošinot 53 darbavietas iedzīvotājiem no Siguldas un apkārtnes. Projekta īstenotājs ir vietējais Latvijas uzņēmums un veikalu tīkla “top!” partneris SIA “Firma Madara’89”, kas investējis turpat 2 miljonus eiro tirdzniecības un palīgtelpu izveidē un piegulošās teritorijas labiekārtošanā.

Ēkas tēls radīts, domājot par iekļaušanos Siguldas arhitektūrā, izmantoti ainavai raksturīgi un saskanīgi apdares materiāli, siltie toņi, kā arī fasādes apšuvumam izmantota koka apdare, labiekārtota stāvvieta un apzaļumota piegulošā teritorija. Ir izveidota arī riteņu novietne. Tāpat šī ēka celta, domājot par ilgtspējību un energoefektivitāti, izvēloties gan apgaismojumu, gan iekārtas. Pircēju ērtībām izveidotas arī trīs pašapkalpošanās kases. Kopējā būvobjekta platība ir 1300 kvadrātmetri, no tiem 775 kvadrātmetrus aizņem veikalu tīkla “top!” tirdzniecības zāle. Pārējā ēkā ir gan labiekārtotas telpas darbiniekiem, gan kafejnīca “Pasēdnīca”.

Veikalā “top!” pircējiem pieejams plašs svaigās produkcijas klāsts, Latvijā audzēta gaļa, vietējo piensaimnieku produkcija, plašs klāsts augļiem un dārzeņiem no vietējām zemnieku saimniecībām, svaigo zivju piedāvājums. Pircējiem tiek piedāvāta arī uz vietas gatavota kulinārijas un konditorejas produkcija.