Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

14. un 15. septembrī uzklās Gāles ielas asfaltseguma virskārtu; satiksme tiks slēgta

2020-09-11

Būvuzņēmējs SIA “Binders” informē, ka 14. un 15. septembrī tiks veikta asfaltbetona virskārtas ieklāšana Gāles ielā posmā no valsts autoceļa A2 līdz dzelzceļa pārbrauktuvei; šajās dienās Gāles ielā satiksme tiks slēgta. Asfaltbetona segums tiks ieklāts pa posmiem – 14. septembrī no valsts autoceļa A2 līdz Pulkveža Brieža ielai un 15. septembrī no Pulkveža Brieža ielas līdz dzelzceļa pārbrauktuvei. Remontdarbu laikā autovadītāji aicināti izvēlēties apbraucamos ceļus atbilstoši satiksmes organizācijas shēmām.

Pēc Gāles ielas virskārtas seguma ieklāšanas tuvākajās nedēļās tiks veikti arī iebrauktuvju un nomaļu sakārtošanas darbi.

Jau ziņots, ka reģionālā autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) posma no dzelzceļa pārbrauktuves Siguldā līdz Jūdažiem būvdarbi uzsākti aprīlī. Pilsētā šajā ceļa posmā norisinās asfaltseguma atjaunošana, bet posmā no Siguldas robežas līdz Jūdažu līkumam – arī virsmas apstrāde. 400 metru garā posmā no Jūdažu līkuma līdz remontposma beigām veikta pilna esošās ceļa konstrukcijas pārbūve. Tajā skaitā 140 metru garā ceļa posmā veikta urbpāļu izbūve ar līdzīgu tehnoloģiju, kāda tika izmantota pirms pāris gadiem uz autoceļa Augšlīgatne–Skrīveri (P32) pie Madlienas. Šī metode tiek pielietota, lai samazinātu pārbūves izmaksas un neveiktu esošās vājas nestspējas grunts apmaiņu. Pēc pamatnes nostiprināšanas darbiem šajā posmā izbūvēta jauna ceļa konstrukcija, kas ietver salizturīgo un šķembu kārtu, un divas kārtas asfalta.

Būvdarbu pasūtītājs: VAS “Latvijas Valsts ceļi”; būvdarbus veic SIA “YIT Infra Latvija” par līgumcenu turpat 1,9 miljonu eiro (ar PVN) apmērā, un tos finansē no valsts budžeta. Paredzams, ka darbi turpināsies līdz šā gada būvdarbu sezonas noslēgumam.